Hvis du er en fan af film, har du uden tvivl hørt bankoverførsler nævnt… normalt som led i en ordning af den dårlige fyr at få de penge, som de ønsker fra den gode fyr, er der næsten altid afværget lige i sidste øjeblik. Hvis dette er kender alt, du til bankoverførsler, men så er du sandsynligvis ikke ved ret meget om hvad de rent faktisk er eller deres reelle og legitime formål.

I dette tilfælde, er her en lille smule af oplysninger om hvad wire transfer er, hvad formål de tjener, hvor de kommer fra og hvordan de arbejder uden for filmene.

Historien om bankoverførsler

For at få en idé om hvad ledning pengeoverførsler er og hvor de kommer fra, det er vigtigt at forstå, hvor de stammer fra. Før edb bank og moderne penge overførselssystemer eksisterede, verden havde brug for en sikker måde at sende penge fra et sted til et andet i en fart.

Dette blev gjort ved bankoverførsel, som var et system, som du kan give din betaling til en teller i en bank eller telegraph kontor, og de vil derefter sende en anmodning via telegraf, der udbetales til en person i en anden bank eller office. Midlerne vil derefter blive overført fra en bank eller office til den anden sikkert på et senere tidspunkt.

Dette var den almindelige metode til overførsel af penge fra én bankkonto til en anden, og var også den bedste måde at sende penge langs før din ankomst for andre til at betale for nogle af dine udgifter, når du rejser.

Hvordan ledning pengeoverførsler arbejde i den elektroniske tidsalder

Naturligvis, telegraf overførsler er unødvendig i en alder af internettet og instant messaging. I stedet for at tage sig tid til at sende et telegram til at anmode om, at midlerne udbetales til en enkelt eller blive overført til en bestemt konto, kan oplysninger, der blot indtastes i en computer og alle overførslerne, der kan tages af straks og elektronisk og uden brug af Morse kode.

Selvom “wire” involveret er ændret fra gamle verden telegraph ledninger til moderne fiberoptiske kabler, udtrykket “bankoverførsel” har stak rundt, fordi tjenesteydelsen forbliver stort set den samme som det var to hundrede år siden.

Hvad ledning pengeoverførsler anvendes til

Selv i en verden fyldt med kreditkort, betalingskort, checks og pengeautomater, bruge folk stadig bankoverførsler til at få deres penge til hvor det skal være. Nogle af de mere almindelige anvendelser af bankoverførsler sender nødhjælp kontanter til venner eller slægtninge i en fart, at foretage indbetalinger til de ovennævnte kreditkort, overførsel af midler fra én bankkonto til en anden (enten for betaling formål eller som et middel til at låne penge), og dækningen af firmaudgifter især når du åbner en ny forretning eller base af operationer.

Hvor bankoverførsler er sendt fra

Selvom den gammeldags telegraph dage er borte, transfer virksomheder, der tilbyder wire tjenester stadig lever på. Bankoverførsler kan generelt sendes fra de fleste bankfilialer (afsendelse penge fra én konto til en anden), og kan også sendes fra specialiserede kontorer som Western Union, som var en af de mere vellykkede telegraph kontorer og stadig er tilbage i erhvervslivet i dag.

På grund af interaktivitet af internettet, bankoverførsler kan endda være stammer online på enten din lokale bank online banking portal (hvis de tillader automatiske betalinger og overførsler skal startes online) eller på webstedet for tjenester såsom Western Union normalt betalt med et betalingskort.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Hvordan ledning overfører arbejde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.