Hvorfor er det, når du sætte mål for dig selv de fleste af dem er ikke forstået?
Hvordan er det at intelligente mennesker, der tager tid ud til at koncentrere og beslutte, hvad de ønsker at gøre med resten af deres liv, ikke følger gennem?
Hvordan er denne venlige udgående mennesker, der gør venner nemt og er virkelig god sjovt at være med at finde det vanskeligt at holde sig til deres egne mål?
Hvordan er det at mennesker, der holder ned svært og stressende job har svært ved at bryde vaner, der forårsager dem så meget fysiske, psykologiske og sociale ubehag?
Hvordan er det at selvom du køber mange selvstændige hjælpe bøger. Selvom du forstå alle de fakta og spørgsmål du stadig ikke kan holde sig til dit mål?
Så hvad er det?
Hvad er det, at lyse, i stand til at folk ikke kan forstå?
Hvad er svaret?
Du arbejder ud fra den forkerte forudsætning. Du har forstået hele den forkerte vej rundt. Du kommer på problemet via bagdøren snarere end at gå lige i front.
DETTE ER PROBLEMET
Når du arbejder på mål, arbejder du på at opnå nogle eksterne resultat. Om det er at nå slutningen af måned / kvartal / år tal, stop rygning, at tabe sig eller starte en virksomhed.
Når du jager mål som disse, når du kommer fra i stedet for hvad du forsøger at opnå er eksterne fra dig, du skifte gradvist. Over tid fange du dig selv sætte mål men gør mindre og mindre indsats at nå dem. Hvorfor? Fordi når du har opnået det, hvad gør du så? Gøre det igen?
I en nøddeskal har de fleste af os et mål vane. Vi sigte mod at realisere disse ydre ting fra år til år og når vi har nået dem vi er mærket en succes. Problemet er følelsen af lykke og tilfredshed ikke sidste. Det er derfor vi ud igen.
EN ANDEN MÅDE
I stedet for at fokusere på udgangen. I stedet for at fokusere på hvor meget vægt ønsker du at tabe. Hvor meget penge du ønsker at tjene. Hvor meget… Du ønsker. Det er ikke et spørgsmål om inspiration, det er et spørgsmål om intuition. . Fokusere på dig. Ja, du
Begynde at kigge på dig selv.
Hvorfor du sætte disse mål i første omgang?
Hvad forsøger at opnå?
De fleste af os ønsker at være lykkelig. At føle opfyldt. At opnå fred i sindet.
At føle succes. Problemet er, at når du nå dine mål, du får en følelse af succes, tilfredsstillelse, lykke for en kort tid og så er du ud igen. Endnu et år et andet sæt af mål.
Det er derfor ikke virkeliggørelsen af et mål, der er vigtig men opfyldelsen af essensen af målet. Lykke. Opfyldelsen. Fred i sindet.
Men alle disse ting er inde i dig. Du har allerede. De har bare fået begravet et sted og skal erkendes.
Som Dean Ornish Professor i medicin ved University of California, USA erklærede på en nylig konference i Monterey,
“Lykken er ikke at blive forfulgt det er der allerede
indtil vi forstyrrer det.”
Du behøver ikke eksterne mål at finde dem. du skal blot koncentrere.
Som Eykis siger i Wayne Dyers bog, gaver fra Eykis:
“Der er ingen vej til lykke.
Lykke er måde.”
Med andre ord er vi mennesker, som spejle. Vi er gladere, mere tilfredse og mere opfyldt når vores eksterne resultater matcher vores interne mål. Altså når vi er ét med det, vi gør. Når vores omverden og vores verden hænger sammen.
Du er altid succes, når du følger den indre stemme. Når du følger din intuition. Når du følger din ånd. Når du udnytte dit potentiale.
Du er ude af balance, når du indstiller ydre mål, der er i modstrid med din indre væsen. Hvordan kan du vide, du er ude af balance? Du føler dig utilpas, og du har svært ved at nå dine mål.
SPØRGSMÅLET ER NU ER;
Hvad er din indre stemme siger til dig?
Der hersker ingen tvivl om de korrekte mål at sætte dig selv, fordi du føler er det rigtige. Et lys går inde. Du føler passioneret om hvad du skal gøre. Du ønsker ikke at stoppe. Du nyde alt om det. Du har fundet din «i zone’. Du føler virkelig komfortabel. Du har nu oprettet mulighed for lykke at afsløre sig selv, fordi lykken er at blive fundet når du flyder naturligt snarere end i at forfølge ydre mål.
Når du finder, hvad du ønsker er det samme som hvad du har brug for. Når du finder noget elsker du virkelig at gøre, indtil det gør ondt. Når du er passioneret om noget stoppe du ikke dig fra at gøre det. Du holde gør det fordi du, at skaberen er glade. Det gør du føler dig godt.
Spise to salatblade for at tabe sig for at behage en anden gør du ikke lidenskabelig hen til Afmagre.
Hemmeligheden er at fokusere på dig. Virkelig arbejde på hvad det er du ønsker. Grave dybt inde og finde din unikke talent. Dit potentiale.
Tage sig tid. Har tålmodighed.
Og meget vigtigt ikke snakke dig ud af det.
Ikke afskrække dig selv.
Og holde sig væk fra mennesker, der nyder fraråde dig.
Det kan tage længere tid end du tror, at det burde. Men du får hvad du ønsker.
Frigive din ustoppelig passion. Nu.
Held og lykke
Graham og Julie
www.desktop-meditation.com

Hvorfor, når du sætte mål, du ikke at nå dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.