Hej!
Vi lært følgende på den hårde måde! Hvis nogen af disse ting gælder for dig, så fortvivl ikke – der er en nem løsning!
FEJL 1
Manglende viden og ingen Plan
Det undrer os, at nogle mennesker forventer at handle aktiemarkedet med held uden nogen indsats. Endnu hvis de ønsker at tage op golf, vil for eksempel de lykkeligt tage nogle lektioner eller i det mindste læse en bog inden du begiver dig ud på banen.
Aktiemarkedet er ikke stedet for dårligt informeret. Men lære, hvad du behøver er ligetil – du skal bare have nogen til at vise dig vejen.
Den modsatte ekstrem af dette er de erhvervsdrivende, der tilbringer deres liv på udkig efter den hellige gral for handel! Været der, gjort det!
Sandheden er, er der ingen hellige gral. Men den gode nyhed er, at du ikke har brug for det. Vores handelssystem er meget vellykket, let at lære og lav risiko.
FEJL 2
Urealistiske forventninger
Mange novice erhvervsdrivende forventer at gøre en gazillion dollars ved næste torsdag. Eller de begynder at skrive deres tilbagetræden brev, før de selv har lagt deres første handel!
Nu, må ikke få os forkert. Aktiemarkedet kan være en god måde at erstatte din nuværende indkomst og for at skabe rigdom, men det kræver tid. Ikke en masse, men nogle.
Så ikke fortælle din chef hvor til at sætte sit job, bare endnu!
Andre begyndere, at handel kan være 100% nøjagtig hele tiden. Selvfølgelig er det urealistisk. Men den bedste ting er at med vores metoder du kun behøver at få 50-60% af din handler “højre” for at være vellykket og meget rentable.
FEJL TRE
Lytte til andre
Når handlende først starter ud at føle de ofte, at de ikke ved noget og at alle andre har svarene. Så Lyt til alle nyhedsrapporter og såkaldte “eksperter” og får totalt forvirret.
Og de tager “tips” fra deres kammerat, der fik det fra nogle taxachauffør…
Vi vil vise dig, hvordan du kan få at vide alt hvad du behøver at vide og så aldrig nødt til at lytte til nogen anden, nogensinde igen!
FEJL FIRE
At komme i måde
Hermed mener vi, at lade dit ego eller dine følelser komme i vejen for at gøre hvad du ved, du skal gøre.
Når du først begynder at handel er det meget vanskeligt at styre dine følelser. Frygt og grådighed kan være overvældende. Manglende disciplin; mangel på tålmodighed og over tillid er blot nogle af de andre problemer, som vi alle står over for.
Det er vigtigt du forstår hvordan du styrer denne side af handel. Der er også en anden tast, der næsten ingen synes at tale om. Men mere om dette en anden gang!
FEJL 5
Dårlig penge forvaltning
Det aldrig ophører med at overraske os hvor mange handlende ikke forstår den kritiske karakter af penge forvaltning og relaterede inden for risikostyring.
Dette er et kritisk aspekt af handel. Hvis du ikke får denne ret du ikke kun vil ikke blive en succes, du ikke vil overleve!
Heldigvis, det er ikke kompliceret at adresse og de enkle trin kan vi vise dig vil sikre at du ikke “sprænge” og at du kommer til at holde din indtjening.
FEJL SEKS
Kun handelsmarkedet i én retning
De fleste nye erhvervsdrivende lære kun at handle et stigende marked. Og meget få handlende ved virkelig gode strategier for handel i et faldende marked.
Hvis du ikke lære at handle “begge” sider af markedet, du drastisk begrænsning af antallet af handler, som du kan tage. Og det begrænser mængden af penge du kan tjene.
Vi kan vise dig en enkel strategi, der giver dig mulighed for profit når aktier falde.
FEJL SYV
Overtrading
De fleste forhandlere ny til handel føler, de skal være i markedet hele tiden at gøre nogen rigtige penge. Og ser de handelsmuligheder, når de ikke engang der (vi har været der for).
Vi kan vise dig enkle teknikker, der sikrer, at du kun “trykke på aftrækkeren” Hvornår du bør. Og hvordan handel mindre kan faktisk gøre dig mere!
Se du alle næste gang
Handel godt og $$ vilje Flow!
David
PS. giver vi ikke dig med økonomisk rådgivning. Vi deler blot med dig hvad der er og har ikke virket for os personligt. Hvis du ønsker at handel eller investere i aktiemarkedet bør du få rådgivning fra en registreret licens rådgiver.
Besøg vores hjemmeside:
David Chandler
For din gratis Stock Market Trading Mini kursus:
“Hvad The Wall Street Hot Shots vil ikke fortælle dig!” gå til:

De syv fejl alle Novice erhvervsdrivende gør og hvordan at rette dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.