Ved dette punkt og tid, har mange mennesker hørt om at købe preconstruction ejerlejligheder og nogle af de fantastiske overskud, der er genereret af disse investeringer. Hvad mange mennesker ikke forstår, er, at der er en anden måde at spille preconstruction investere spil, især for investorerne med solide finansielle midler. Lad os tage et kig på Miami condo marked som et godt eksempel.
Lige nu, er der en Miami condo, der oprindeligt udsolgt næsten 2 år siden, da priserne var meget lavere, men original investorer er nu interesseret i videresælge deres enheder. Dette projekt var et af de første højhuse projekter i området downtown Miami. For nylig, lignende enheder på ikonet Brickell (på den modsatte side af floden Miami) solgt ud det første tårn i 2 dage i gennemsnit $550 en firkantet fod. Det andet tårn er nu sælger i gennemsnit på $600 sq ft. For nogle af disse videresælger i området ser vi tæt på en $100/sqft nedsættelse af prisen til omkring $500 per kvadratfod; og det er prisforlangende. Nu er når forhandlingerne begynder.
Én strategi er at AGGRESSIVT forfølge projekter hvor andre investorer er ved at lukke. I dette tilfælde har du en række oprindelige investorer, der hører dette højt uret tikker i deres hoved. Det er uret tæller ned til tæt hvor vil de 1) nødt til at lukke på deres Miami condo, 2) skal betale afdrag, og 3) potentielt forsøge at udleje deres Miami condo. Du er nødt til at indse, at disse sælgere er mennesker, der allerede har gjort (på papiret) store returnerer, så de kan have en masse motivation til at bare få de fleste af deres overskud og køre uden at pådrage sig yderligere omkostninger.
Som et eksempel, Antag, at du var i stand til at forhandle en $130/sqft rabat på sådan en Miami condo i stedet for kun $100/sqft. Lad os sige der resulterer i en yderligere $30.000 besparelser på en 1.000 sqft enhed. Fra en motiveret sælger perspektiv, hvad de sig hvis de er nødt til at slippe deres overskud fra $150.000 på en Miami condo til kun $120.000. For den rigtige form for sælgeren er det vigtige, hvis de ved, som køber, kan du gøre det smertefrit for dem med ingen yderligere udlæg.
For en videresælge type investor, kan de se på dette og sige Nå, jeg vil leje Miami condo ud for et par år. Nej, deres betalinger vil ikke dække deres realkreditlån og måske de ender med at tabe $800 per måned. Det er kun $19,200 i løbet af to år. Sammenlignet med den $30.000 ekstra rabat de fik, det er en lille pris at betale for retten individuelle, vel vidende at de købte deres condo på $130 * 1000 sqft = $130.000 mindre end hvad folk over floden betaler for nye Miami ejerlejligheder. Hvis du gør denne type investeringer, du har brug at fastslå de faktiske tal for dig selv, eftersom disse numre angives kun som eksempel.
Vi har brugt en Miami ejerlejlighed som et eksempel her, men disse muligheder skal findes i mange steder. Som projekterne begynder at lukke, især i overbuilt områder, der har masser af investorer, der er dårligt forberedt til at lukke, der giver en fremragende mulighed for at finde yderst motiverede sælgere. Et trick, efter min mening, er at finde disse tidlige projekter i et område, er ved for at lukke da der er tonsvis af egenkapitalen, der sælger kan give op til den nye investor, hvis den nye investor vil bare betale dem nogle profit og ikke gøre dem pådrage sig nogen yderligere expe nses.

Miami Condo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.