Vi, som virtual assistenter (Vas), generelt set forsøger at udvikle vores forretning ved at indhente flere kunder eller kontrakter. Nu er den nye strategi at udvide vores små virksomheder ved at oprette en multi virtuelle assistent selskab eller organisering af en gruppe af Vas til at give i underentreprise eller outsource projekter. Disse Vas udveksling af tjenesteydelser, der vil supplere din tjenester snarere end konkurrere med dem.

Flere virtuelle assistenter opretter flere virtuelle assistent virksomheder, mens andre underleverandører til andre Vas. Normalt, er virtuelle assistenter, der arbejder med flere virtuelle assistent organisationer eller arbejde på grundlag af underleverance iværksætterne selv. På den anden side kan Vas, der er i begyndelsen faser af deres virksomhed få erfaring og viden som virksomhedsejere mens på samme tid etablere deres virksomheder, samt tjene penge. Drive en lille virksomhed kræver meget mere end blot at vide, hvordan skrive eller udføre andre administrative opgaver.

Men det er en win-win-koncept fordi etablerede virtuelle assistent (va) kan tilbyde flere services uden at skulle være dygtige i det pågældende område, samt få hjælp af up-and-coming Vas. I nogle tilfælde behov en virtual assistant en va til at hjælpe dem med administrative opgaver. Du har derudover en backup i tilfælde af dit fravær uanset årsag. Uanset om du driver en multi virtuelle assistent etablering eller underentreprise til andre Vas, kan du tilbyde deres tjenester ud over jeres.

For eksempel, i et forsøg på at dyrke min virtuelle assistent virksomhed og udvide mine tjenestegrene, anvender jeg den underleverance strategi. Jeg har for nylig afholdt et team af tre Vas med varierende evner at give i underentreprise projekter. Min core service er tekstbehandling tjenester, og team services omfatter bogholderi, Real Estate virtuel assistent (REVA) tjenester, transskription, og website og grafisk design. Deres tjenester supplerer mine snarere end konkurrere med dem. Nu kan jeg tilbyde deres tjenester ud over min nuværende tilbud. Hvis en eller anden grund jeg er fraværende eller har brug for hjælp med min administrative opgaver, er hvert medlem af holdet i stand til at udføre tekstbehandling tjenester og yde administrativ bistand.

Hvis du er en virtuel assistent, der vokser din virksomhed eller øge din liste over tjenester, kan du overveje at organisering af en gruppe af virtuelle assistenter med forskellige færdigheder. Som virtuelle assistent industrien vokser så ikke niveauet af tilgængelige dygtige virtuelle assistenter. Det er en win-win situation for etablerede virtuelle assistent virksomheder, up-and-coming virtuelle assistenter og vores kunder.

En anden måde at dyrke din Virtual Assistant virksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.