Som studerende, har du svært ved at tilbagebetale din studielån? Mens studielån er stor i, at du og jeg sandsynligvis ikke vil være i stand til at give en tertiær uddannelse uden det. På den anden side kan det være svært at betale de månedlige betalinger til tiden på grund af den høje rente og andre eksterne faktorer, som kan udfordre din tegnebog.

Hvis du har en vanskelig tid med at tilbagebetale din studielån, kan du overveje en direkte studielån konsolidering.

Så hvad er en direkte studielån konsolidering?

I det væsentlige, er det simpelthen at udveksle eller konsolidere dine eksisterende udestående studielån med højere rentesatser for sms lån et lån med en mere håndterbar, fast rente. Rentesatsen bestemmes af gennemsnittet af dine lån, afrundet til nærmeste 0,125 procent.

En direkte studielån konsolidering er især nyttigt, hvis du ved, du er ved at standard på din månedlige studielån betalinger. En direkte studielån konsolidering kan betyde en ny start, da det betragtes som et nyt lån.

Når du konsoliderer din studielån under et nyt lån, dine eksisterende lån vil dukke op på dit kreditkort som betalt, og dermed øge din kredit score.

Før du får en direkte studerende lån konsolidering, du har brug for at vide, hvilke typer af planer for tilbagebetaling. Der er fire hovedtyper. Du kan lide at undersøge mere at overveje, som er bedst til dine behov.

1. standard tilbagebetalings plan

Standard tilbagebetalings plan giver dig en fast månedlig betaling i op til 10 år afhængigt af det beløb, du skylder.

2. forlænget tilbagebetalings plan

En forlænget tilbagebetalingsplan giver dig op til 30 år. Naturligvis, jo længere perioden, jo mindre beløb, du har brug for at tilbagebetale hver måned. Vær opmærksom på, men at du vil ende med at betale mere som en helhed, hvis du sprede din betaling over længere perioder på grund af rentesatser.

3. gradueret tilbagebetalings plan

Gradueret tilbagebetalings plan har normalt en tilbagebetalingsperiode mellem 12 og 30 år. Den væsentligste forskel mellem gradueret og forlænget tilbagebetaling plan er for gradueret, størrelsen af din månedlige betaling vil stige hvert andet år.

4. indkomst betinget tilbagebetaling plan

Hvis du har et job, så er denne plan kan være, hvad du leder efter. Den indkomst betingede tilbagebetalingsplan fastsætter en månedlig betaling baseret på din brutto årsindtægt. Andre faktorer omfatter din families størrelse og beløbet skylder. Tilbagebetalingsperioden er normalt 25 år.

Et ord af forsigtighed, hvis du er tæt på at betale off din studielån, så en direkte studerende lån konsolidering kan ikke være egnet til dig, da du vil betale mere på grund af renten på lang sigt.

Men hvis du har svært ved at tilbagebetale din studielån, og det er stadig år væk fra at blive betalt, så en direkte studerende lån konsolidering kan være svaret. Ikke alene betaler du mindre renter på lang sigt, men det kan forbedre din kreditværdighed samt.

De fire typer af direkte studielån konsolidering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.