Trin 1-3: Fuldføre et program via internettet

De fleste banker i dag kan modtage ansøgninger over internettet. Fra bekvemmeligheden i dit eget hjem, hvor du skal have en internetforbindelse, kan du udfylde en formular lige på skærmen. Du skal bruge dine personlige økonomiske oplysninger for at komme i gang. Bankens hjemmeside vil normalt tilbyde yderligere oplysninger, du bliver nødt til at sende igennem til deres beslutningstagere. De vil ofte kræve en kopi af din nuværende lejekontrakt eller realkreditlån, et regnskab, bevis for indkomst, osv. Låntagere ofte ønsker at have en kopi af deres egne selvangivelser, løn stubs, kontoudtog eller anden dokumentation, der underbygger deres indkomst. En komplet liste over krav er generelt tilgængelig på bankens hjemmeside. Udnytte internettet til at fuldføre en ansøgning om et personligt lån er absolut en bekvemmelighed, og kan gøres på dit mest bekvemme tidspunkt.

Trin 1: Gennemgå vilkår

Når du er online, skal du gennemgå de tilbudte vilkår og se, hvilken pris der tilbydes. Det ville være klogt at sammenligne satser fra flere långivere, for at finde den bedste pris for dine behov. Dette er oplysninger, du bør anmode direkte fra lånet officer. Det er generelt i lånet officer’s Rente Anbefalinger sektion. Du kan også gennemgå andre faktorer såsom point, og lånegebyrer opkrævet. Du skal også overveje, hvordan lånet vil blive struktureret, herunder betalingsmuligheder og notens løbetid. Du ønsker at være opmærksom på, hvordan punkter er bundtet ind i transaktionen så godt, ligesom trans maling perioder og realkreditforsikring.

Trin 2: Anvend over telefonen eller personligt

Når du ansøger over telefonen eller personligt, er det generelt meget lettere at modtage en beslutning i en fart. Personligt bør du sætte dig ned med lånet officer og forklare din situation til ham / hende, og dit budget til dem så godt. Nogle gange banker kræver, at du laver en aftale og / eller mødes med nogen personligt, og de kan tage et mere grundigt kig på dit økonomiske billede og din gæld i forhold til din indkomst.

Trin 3: Fuldfør programmet

Når du står foran en lån officer, bør du være forberedt. Medbring korrekt identifikation, såsom et kørekort og dit sygesikringskort. Hvis du har en tidligere adresse, skal du medbringe din tidligere adresse, da det kan være nødvendigt, hvis du har flyttet for nylig. Bankrepræsentanten har identifikation og andre oplysninger, du har brug for.

Trin 4: Bliv fortrolig med vilkår og betingelser

De vilkår og betingelser vil forklare dig fuldt ud ved lægmand sigt. Læs hele dokumentet for at gøre dig bekendt med vilkårene for banklånet. Dine låntager rettigheder er forklaret på dokumentet så godt. Banken normalt citerer en periode på 12 eller 24 måneder til at forberede tilbagebetaling. Tilbagebetalingsplanen vil omfatte, hvor meget du vil bruge hver måned samt andre gebyrer, der vil blive vurderet, medmindre du har sat op til at have en spærret selskab! Banken vil tage en månedlig betaling fra dig for en forudbetaling, og et andet beløb, der vil blive overført til din checkkonto. Dette depositum vil repræsentere din driftskapital, og vil betale for lånet fra de kontanter, du har på hånden, og de kontanter, du har penge i banken. Hans månedlige renter, og enhver tilbagebetaling af lånet udlånt til dig vil være dyrt, men det er det værd.

Trin 5: Bekræfte status

Du bør kigge efter tegn på betaling ud over at kontrollere kontoudtog. Glem ikke checks eller andre former for betalingsbekræftelser modtaget af banken. Hvis der ikke er tegn på betaling fra banken, vil du ønsker at fortsætte med at se. Normalt leverer bankerne en service til at rapportere om enhver betalingsstatus, og du kan kontrollere status for at sikre, at processen er afsluttet og korrekt.

Trin 6: Gennemgå lånet

Hvis du har et lån i øjeblikket (herunder et sikkert personligt lån af penge), og en ansøgning, se på dit kontoudtog for de udestående lån beløb. Hvis du er tilfreds med det aktuelle beløb, kan du fortsætte. Din ansøgning skal gøre det klart, hvor meget du agter at låne og den forventede tilbagebetaling. Med et personligt lån, kan et depositum skal foretages, og at lånet ikke er en påkrævet forpligtelse.

Hvis lånet var for et sikkert personligt lån, bør lånet betales ved afslutningen. Når depositum går til din konto i en check, tage en anden check til banken og betale den relevante endelige långiver. for at foretage den endelige indbetaling. Husk at medtage den sidste check din bank foretaget til långiver, som du er ved at afslutte dit lån, som du har en betaling forpligtelse.

Sådan skriver du en personlig låneansøgning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.