Et kreditkort kan være et aktiv for din livsstil, men hvis det ikke håndteres omhyggeligt kan det blive en ansvar, især hvis du finder det så praktisk og nem at bruge, at du mister kontrollen over dit forbrug.
Denne korte guide vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan bruge dit kreditkort, så det virker til din fordel, ikke imod dig.
Fordele
Et kreditkort kan:
1. tilbyde gratis brug af midlerne, forudsat du altid betale din saldo i fuld, på tid.
2. være mere bekvemt at bære end kontanter.
3. hjælper dig med at etablere en god kredithistorie.
4. Giv en nem betalingsmetode ved køb foretaget på internettet og over telefonen.
5. give dig incitamenter som belønning punkter, som du kan indløse.
Ulemper
På den anden side kan kreditkort:
1. koste meget mere end andre former for kredit, en kassekredit eller et personligt lån, hvis du ikke betaler til tiden.
2. skade din kreditværdighed, hvis dine betalinger er sent;
3. Tillad dig at opbygge mere gæld end du kan håndtere;
4. har komplicerede vilkår og betingelser;
Hvad er et kreditkort?
Et kreditkort er mere derefter et simpelt stykke plastik, det er først og fremmest en fleksibel betaling værktøj accepteret på 30 millioner steder over hele verden, og hvis kortet saldobetalingen ud hver måned, så ingen interesse debiteres på køb foretaget, hovedsagelig , kortfristede kredit ydes uden forbrugeren betale renter.
Blandt dens mange funktioner, det giver:
1. adgang til usikrede kredit (ingen sikkerhedsstillelse kræves mod beløb opkrævet)
2. rentefrie betaling fra købstidspunktet til slutningen af en faktureringsperiode
3. øjeblikkelig betaling af køb, giver mulighed for øjeblikkelig modtagelse af varer og tjenesteydelser
4. 24/7 adgang
5. svindelværn
Men før du beslutter dig at bruge dit kreditkort, omhyggeligt overveje alle faktorer, og afveje dem mod dine personlige behov og værdier.
Hvad med kreditkort kontrol?
Håndtering af penge og kreditkort klogt er et talent, få af os er født med. Men det er en færdighed, der kan nemt læres. Sted at starte er med budgetlægning.
Hvad er et Budget?
Det er simpelthen en organiseret måde at styre din økonomi, dybest set, det giver dig et overblik over hvor pengene kommer fra, hvornår det kommer og hvordan det bruges. Et budget skal være fleksibelt, ændre efter din situation.
Hvorfor Budget?
Budgettering hjælper opnå os kortsigtede mål som at betale de månedlige regninger til tiden; Det er også for mere langsigtede finansielle mål som at købe et hjem, en bil, at betale for en uddannelse, et bryllup eller en ferie. Når du tager kontrol over din økonomiske anliggender, er du mere tillid til fremtiden.
Et budget er nøglen til økonomisk kontrol. Det giver dig en “Polaroid billede” hvor du står økonomisk og hvor du er overskriften.
Kreditkort kontrol tips
Brug en lav eller ingen gebyr kreditkort og spare på det årlige gebyr, som nogle selskaber opkræve.
Kun opkræve til dit kreditkort, hvad du kan betale fuldt når regningen kommer.
Du kan ikke bruge dit kreditkort så meget, hvis du begynder at tro, at du er nødt til at betale off din hele balance i slutningen af hver måned.
En god måde at bidrage til at reducere, hvad du betaler på dit kreditkort er at søge efter et kort med en lavere rente. Mange finansielle institutioner tilbyder nu mindst en af disse typer af kort.
Husk at når du tager et kontantforskud på dit kreditkort, renter starter akkumulere straks og ikke på forfaldsdatoen for dit kreditkort regningen.
Også holde i tankerne, at hvis du laver kun den mindste månedlige tilbagebetaling du kan aldrig komme ud af gælden.
Konklusion
Den største fordel ved at have et kreditkort er bekvemmelighed, men hvis ikke du er god til budgettering og administration af din økonomi, den overdrevne brug af kreditkort kan efterlade dig med en gæld, der er meget vanskeligt at betale tilbage.

Kreditkort – fordele og ulemper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.