Jeg var bekymret over nogle stærke vinde banke muren over, før vi tilføjede cement forstærkning, men disse blokke var tunge nok og havde nok friktion, at de ikke rokke sig. Toppen af dine ark skal være omkring 4 inches højere end 2X4. Dette giver nok metal til at folde over toppen af din 2X4 og skrue det sikkert på plads på indersiden af din ramme. Det fungerede perfekt – jeg var i stand til at indramme en støttekasse ud af trykbehandlet træ, så bare drop trampolinrammen på plads og tilbage fylde den resterende plads, så den jordede trampolin var klar til at gå!

Jeg lejede forberedelsesarbejdet til puden. Mens Prep arbejde blev gjort, og de var i bevægelse snavs og fastholde vægge rundt, jeg bad dem om at bare forlade et hul, hvor trampolinen skulle ende op. For ikke at nævne alt det snavs, du har til at rydde væk, så at have et hul med støttevæg gør det ikke halvt færdigt. Endelig var det tid til at begynde at bygge muren! Sørg for, at der kun er ét barn ad gangen på trampolinen. Dette giver mulighed for luft til at passere frit mellem dem og undgå “thwomp” lyden af puden bliver tvunget op af luften, hver gang nogen hopper. Jeg har også handel arbejde med en anden ven til at hælde puden.

Vi har også placeret reformat i foden derefter hældte en standard 4-tommer pad med ekstra remesh hele vejen igennem. Tennisbolde blev brugt til at dække de udsatte ender af fraren, så ingen børn (eller voksne) kom til skade. Dette blev lidt af en udfordring senere, da jeg fik nogle obligation stråle blok til midten og top kurser, fordi alt, hvad der var nyt i butikken var to celle, ned til trampolin så jeg bare var nødt til at arbejde omkring det og bøje nogle reformat for at gøre det arbejde. Vi havde fodfæste langs hele væggen området, ved hjælp af “L” type fundament vist nedenfor, som måske ikke har strengt været nødvendigt, men jeg ønskede at sikre, at vi havde masser af støtte.

Et komplet sæt- Trampolinerne Down Under / Capital Play in-ground trampolin Kit leveres med trampolinrammen/hoppemåtten, patenteret ned under grå udluftet pude og et specialbygget støttevægsystem til rammen. Jumping, i almindelighed, vil forbedre din balance styrke dit immunforsvar og også øge lymfeflow. Sikkerhed kommer først! For at opnå den bedste trampolinoplevelse, der holder dig i form og giver energi, bedes du læse disse monteringsvejledninger og sikkerhedsanbefadninger grundigt for at minimere eventuelle chancer for skader. Kan du huske vores første struktur i trin et? Efter at have spillet nogle Pickleball den sommer, besluttede jeg, at så længe vi var hælde en pad, bør vi have en stor nok til at spille pickleball og en række andre aktiviteter så godt, så stedet planen blev ændret.

Da vi undersøgte trampoliner, endte vi med at gå med den olympiske størrelse rektangulær vagabond, så vi ændrede lokalplanen igen. Jeg startede med blot en simpel skitse af væggen, sammen med webstedet planen. Jeg startede på en solskinsdag og havde næsten en katastrofe med en uventet regnstorm. Regnen ramte, da jeg lige var ved at lukke kasserne. I 1992, den ældste af sine stadig eksisterende shows, “Saltimbanco,” ramte vejen. Din ordre vil blive leveret lige ved din dør trin inden for tre til fire hverdage. Iført identiske orange sokker, børn, forældre og teenagere hoppede rundt etager dækket af rektangulære, nylon lejligheder i Morris County i sidste uge for at fejre åbningen af en ny virksomhed.

Inground Trampoliner [BEST & SAFEST] Køb Ground Trampolines i dag